Nyårsmeny
Förrätter
1.Skaldjursbakelse garnerad med kallrökt laxros och löjrom.
70:-
2.Carpaccio av dubbelmarinerad oxfilé, krispig sallad, parmesanost och pinjenötter, serveras med balsamicocremé.
70:-
3.Lax och skaldjursmoussé med handskalade räkor
och gröna sparris.
70:-
4.Två sorters melon, parmaskinka, chevré och fikonmarmelad.
70:-
Varmrätter
1.Helstekt fläskfilé med stuvad ostronskivling, broccoli och grillad tomat, serveras med purjolökspotatis.
165:-
2.Helstekt älgfilé med kantarellcremé, purjolökssufflé, broccoli, serveras med klyftpotatis, viltkryddat madeira sås.
215:-
3. Inbakad varmrökt lax med purjolökscremé och pommesduchesse, serveras med krabbfyllda tomater
och laxsås.
165:-
4.Helstekt oxfilé Provencale, baconlindade haricovert,
grillad tomat. Till detta en krämig potatisgratäng
och rödvinssky.
195:-
5.Inbakad fläskfilé Toscana, med en cremé av soltorkade tomater och timjan, samt råstekt potatis. Baconlindat grön sparris och timjansås.
165:-
Efterrätter
1.Cappucinopannacotta med halloncoulis och bär.
65:-
2.Vaniljcheescake med chokladflisor och jordgubbar.
65:-
3.Hjortron och skogsbärsparfait.
65:-
4.Tiramisu.
65:-
Kalla rätter
Varmrökt lax garnerad med räkor och hemlagad laxsås serveras med potatisgratäng.
165:-
|
|
 |
Du kan även komponera din egen meny.
25 kr tillkommer om maten önskas levererad varm
(minst 20 pers).
Ändringar och exakt antal senast 23:e december.
Med reservation för fullbokat.
Avhämtning nyårsafton mellan 12-14. |
|
 |
Menyförslag 1
- Lax och skaldjursmoussé med handskalade räkor och gröna sparris.
- Helstekt fläskfilé med stuvad ostronskivling, broccoli och grillad tomat, serveras med purjolökspotatis.
- Vaniljcheescake med chokladflisor och jordgubbar.
280:-/pers
Menyförslag 2
- Skaldjursbakelse garnerad med kallrökt laxros och löjrom.
- Helstekt älgfilé med kantarellcremé, purjolökssufflé, broccoli, serveras med klyftpotatis, vilt kryddad madeira sås.
- Hjortron och skogsbärsparfait.
345:-/pers
Menyförslag 3
- Skaldjursbakelse garnerad med kallrökt laxros och löjrom.
- Helstekt oxfilé Provencale, baconlindade haricovert, grillad tomat, till detta en krämig potatisgratäng och rödvinssky.
- Cappucinopannacotta med halloncoulis och bär.
330:-/pers
Menyförslag 4
- Carpaccio av dubbelmarinerad oxfilé, krispig sallad, parmesanost och pinjenötter, serveras med balsamicocremé.
- Inbakad varmrökt lax med purjolökscremé och pommes duchesse.
- Tiramisu.
330:-/pers
Vegetarisk meny
- Tomat soppan Carpasio
- Rödbetsbiffar med chevreröra och honungsrostade rotsaker
- Cappucinopannacotta med halloncoulis och bär.
280:-/pers
 |
Skafferiet i Vellinge
Tel 040-42 19 93 |
Tavernan i Höllviken
Tel 040-631 61 51 |
|