<< Tillbaka    

För större sällskap även kvällar och helger
Obs! Minst 12 personer.

Schnitzel
Välj mellan Cordon Bleu fylld med
ost och skinka
Charlemange, champinjon och
bearnaisegratinerad
eller klassisk Wienerschnitzel
120:-/pers

Helstekt fläskfilé med champinjoner, wokade grönsaker
och råstekt klyftpotatis.
Välj mellan bearnaise-, dijonsenap-, peppar-
eller rödvinssås
125:-/pers

En klassisk filé Oscar gjord på
fläskfilé, grön sparris, skysås,
bearnaise, hummer och stekt potatis
135:-/pers

Tyrolerbiffstek - grillad ryggbiff
med tomatconcassé, bearnaise,
rostad lök och stekt potatis.
145:-/pers

Honungsglacerat ankbröst med
apelsinsås, stekt noisettepotatis
och färska legymer
179:-/pers

Gammeldags stek!
Ox-, kalv- eller hjortstek med
de rätta tillbehören
110/130/150:-/pers

Helstekt rådjursfilé med
kantareller, purjolökssuffléer,
portvinsgräddsås och
hasselbackspotatis
Dagspris.

Helstekt oxfilé - välj själv
om du vill ha den inbakad
med gorgonzola, murkel- och bearnaise-
gratinerad eller garni.
Serverad med färska grönsaker,
klyftpotatis och rödvinssås.
205:-/pers

Stekt kycklingfilé fylld med kallrökt skinka
och cambozolaost, serverad på en
bädd av råstekt potatis med varma grönsaker, maderiasås
120:-/pers

 

Till bröllop och andra festliga tillfällen

Meny 1
Maritimrosor
(färskrökt lax, räkor och pepparrotsgrädde)
Helstekt fläskfilé med champinjoner, wokade grönsaker
och råstekt klyftpotatis. Valfri sås ingår.
Dajmtårta
215:-/pers

Meny 2
Kyckling- och kräftstjärtsallad med papaya
(tallriksserveras)
Inbakad fläskfilé med krämig ostfyllning.
Serveras med purjolökspotatis, grönsaker och maderiasås.
Tobleroneparfait.
220:-/pers

Meny 3
Laxpaté med räkor, grön sparris och forellromsås.
Hummerspäckad oxfilé på strimlad grönsaksbädd med murkelstuvning, grillad tomat, stekt smålök och broccoli.
Serveras med krämig potatisgratäng och tryffelsås.
Vaniljpannacotta.
285:-/pers

Meny 4
Räkbakelse
Inbakad gorgonzolafylld oxfilé med färska legymer,
råstekt klyftpotatis och rödvinssås.
Krokantglasstårta
280:-/pers

Meny 5
Laxmousse med vingelé
Lammfilé under smördegstäcke. Fylld med
gräddstuvad purjolök, råstekt potatis, färska
grönsaker och myntasås.
Tryffeltårta med vispad grädde.
250:-/pers

Meny 6
Delikatesstallrik
Stekt Bergtungsfilé med sparris, bearnaise, räkor,
champinjonstuvning, färska legymer och
nykokt potatis. Inbakad glass.
250:-/pers

Vi levererar maten rykande varm
i tid till festen.
Boka i god tid!

Vi kan även ombesörja förmedling av
serveringspersonal och uthyrning
av bord, stolar och porslin.